{Download} Bimbo Author Rin Ahmad By Rin Ahmad


Read Bimbo Author Rin Ahmad

Bimbo Author Rin Ahmad

Batannya dengan Dani Ikram Dia rela dituduh ‘pembunuh’ walaupun hakikatnya insan lain yang menyebabkan tragedi hitam itu berlaku Sementelah hatinya sudah jatuh sayang pada Elsuraya Dia tidak sanggup melihat sahabat baiknya dan wanita yang mula mengetuk pintu hatinya menderitaKeadaan semakin rumit bila keluarga cuba menjodohkan Elsuraya dengan Azad Apatah lagi mereka sangat rapat dengan arwah ibu dan bapa Elsuraya Serasa mereka bertanggungjawab untuk menjaga dan melindungi Elsuraya“Su tak nak Su benci Azad Apa auntie merepek ni Su takkan bertunang dengan dia” – Elsuraya“Su cuba tengok lagi jauh Umur Su makin meningkat Su perlukan orang untuk jaga Su Keluarga Azad cukup baik dan mampu jaga Su macam anak sendiri dan Azad sendiri tak kurang apa pun Lainlah kalau Su ada calon lain Auntie tak akan paksa” Puan RosannaNamun Dani Ikram lebih pantas mendahului Elsuraya cepat cepat diikat agar tidak terlepas ke tangan A. 1 Fuh This is the best masterpiece that i ve ever read from u sis2 This is not just a love story between a man a womanit is than that3 About BP i really do not know that this kind of thing really existst for introducing it to me4 While reading this book i actually cried at chap 51then happy just for a while sad again 5 BRAVO to u sisreally really really love this story before i forget i love this phrase strong person will not walk away from the people who hurt them They will forgive because forgiving is their way of taking care of themselves

Read & download Í E-book, or Kindle E-pub à Rin Ahmad

Zad Azad pula tarik diri demi kebahagiaan Dani Ikram dan ElsurayaSaat hubungan sedang memekar sebuah kebenaran terbongkar Ayat ‘astalavista loozzerwith double o and double z’ yang diungkapkan oleh Dani Ikram ketika mereka outstation di Seoul Korea membuka mata hati Elsuraya Ayat itu Ayat yang membuatkan kedua dua orang tuanya maut dalam kemalangan jalan raya“All along It is you All along It is a lie” – Elsuraya“Listen” – Dani Ikram“Truth that night it was you You were the one” – ElsurayaHati Elsuraya mula berbelah bahagi Cintanya pada Dani Ikram dan dendamnya pada Dani Ikram Dapatkah dia memaafkan lelaki itu sedangkan dendamnya masih membara Dapatkah dia reda dengan ketentuan Ilahi sekiranya lelaki itulah jodoh untuknya yang telah tertulis di lohmahfuz Kuatkah dia berperang dengan perasaannya sendiri Semuanya bakal terjawab dalam BIMBO“Miss Bimbo versus Mister Douchebag”“Fantasi versus Realiti?. Book 9 2015Well well well The fourth book by this authornot a disappointment either I loved it And i m glad the author did her homework about my country Brunei Everything she s mentioned is precisely that What I like1 I ve been educated with bell s palsy through this book2 The title itself is not just a title asal catchy sajait s truly that bimbo vs deuchbag Titik permulaan elsuraya Dani3 jalan cerita yang sangat sangat menarikyou re curious as to what will happen next4 memang fall in love dengan Dani berkali kaliWhat I don t like1 kadang I was just a bit annoyed that tetiba ada flashback Not too keen on that Maybe perhaps perlu buat flashback at a different bab The Freeze-Frame Revolution pula tarik diri demi kebahagiaan Dani Ikram dan ElsurayaSaat hubungan sedang memekar sebuah kebenaran terbongkar Ayat ‘astalavista loozzerwith double o and double z’ yang diungkapkan oleh Dani Ikram ketika mereka outstation di Seoul Korea membuka mata hati Elsuraya Ayat itu Ayat yang membuatkan kedua dua orang tuanya maut dalam kemalangan jalan raya“All along It is you All along It is a lie” – Elsuraya“Listen” – Dani Ikram“Truth that night it was you You were the one” – ElsurayaHati Elsuraya mula berbelah bahagi Cintanya The New-York Review, and Atheneum Magazine, Vol. 2 pada Dani Ikram dan dendamnya His Christmas Cowgirl (Wildflower Ranch perasaannya sendiri Semuanya bakal terjawab dalam BIMBO“Miss Bimbo versus Mister Douchebag”“Fantasi versus Realiti?. Book 9 2015Well well well The fourth book by this authornot a disappointment either I loved it And i m glad the author did her homework about my country Brunei Everything she s mentioned is The Doctors Dating Bargain precisely that What I like1 I ve been educated with bell s The Collection palsy through this book2 The title itself is not just a title asal catchy sajait s truly that bimbo vs deuchbag Titik Whispers of Feathers permulaan elsuraya Dani3 jalan cerita yang sangat sangat menarikyou re curious as to what will happen next4 memang fall in love dengan Dani berkali kaliWhat I don t like1 kadang I was just a bit annoyed that tetiba ada flashback Not too keen on that Maybe Entrepreneurial Vernacular perlu buat flashback at a different bab

Rin Ahmad à 9 Summary

BIMBOHarga RM2300muka surat 584Dalam hidup Elsuraya hanya seorang lelaki yang dinantikannya Bukan bakal kekasih jauh sekali bakal suami Tetapi seorang lelaki yang menyebabkan nyawa keluarganya diragut kejam Dia ralat kerana tidak dapat bersama dengan keluarganya dan memegang status anak yatim piatu kerana lelaki itu Siapakah lelaki itu sebenarnya Azad Ya ke“Astalavista loozzer With double o and double z”Adakah kerana kata kata yang dilontarkan bertahun dulu membuat jiwanya sentiasa parah dan terluka Ingin sungguh dia bertemu dengan empunya suara jelik itu agar dendamnya terlunasPerkenalan Elsuraya dengan Dani Ikram membuahkan bibit cinta SMS menjadi titik awal hubungan yang indah ituDah gugel douchebag Kejamnya Do I deserve that – Dani IkramDo I deserve bimbo ElsurayaTanpa disangka Azad yang dibenci ialah sahabat baik Dani Ikram Dan Azad pula tidak sanggup memberitahu Elsuraya perkara sebenar kerana sayangkan persaha. Favourite book of the decadeThank you Rin Ahmad BIMBO is a treasure Takda part yg saya tak suka I devour every word written Stayed up all night on the eve of 2015 Worth every second spent Susah dah nak jumpa buku that can beat BIMBO untuk 12 bulan akan datang The journey of Dani Ikram and Elsuraya is so beautiful The lil journal entries about Bell s Palsy were so heart wrenching Made me cried buckets I learned something new thanks to you Dani Ikram you ve beaten my Joe Jambul Lol The characters are so amazingly written Bacalah sepuluh kali pun which I did tak puas You ve always been my favourite writer Ms Rin You ll remain to be so for years to come Hehe The best book from Rin Ahmad so far Sorry USDWe love ourselves even after we made so many mistakes So why do we hate others for one or two mistakes they have made Thank you starting my new year with such a beautiful story I love BIMBO soo muchh with double o and double h I m not good with reviews and it s very rare for me to give reviews But as this book hits so many right notes and being close to perfect so it s worth a try


10 thoughts on “Bimbo Author Rin Ahmad

  1. says:

    1 What do you think about all day?2 What occupies your mind most of the day?3 What do you think about while praying?4 What is distracting you while praying?5 What is the first thing you think about when you wake up in the morning?6 What is the last thing you think about when you sleep?7 What keeps you awake at n

  2. says:

    Favourite book of the decadeThank you Rin Ahmad BIMBO is a treasure Takda part yg saya tak suka I devour every word written

  3. says:

    Hmmm Nak review tak nak yeHmmm Okey start with a couple of setbacks Dua je memang tak banyak The flashbacks which are a bit confusing and a few grammar glitches which most of the time i ignored because i love the storyline so muchThe rest I l

  4. says:

    What can I say?a masterpiece from Rin Ahmad will never disappoint the readersalthough entitled BIMBOit is definitely way oppositefull of knowledgeit is one of the best among all her novelsyou must get a copy of it todaydefinitely

  5. says:

    #14 2019One thing that I realised after rereading this for the nth time Dani Ikram never apologize for the cold

  6. says:

    1 Fuh This is the best masterpiece that i've ever read from u sis2 This is not just a love story between a man a womanit is than that

  7. says:

    Bimbo currently the best novel ever bacaSebelum beli bimbo nak beli Brain Beauty and Belief by Dian Pelangi tapi tak jadi

  8. says:

    I miss SeoulI miss MadinahI miss MakkahWill write a proper review next time 11th feb 2016 it has been a year and i still love Dani Ikram and Elsuraya

  9. says:

    Book #9 2015Well well well The fourth book by this authornot a disappointment either I loved it And i'm glad the author did her homework about my country Brunei Everything she's mentioned is precisely that What

  10. says:

    I have been reading Rin Ahmad's since ARLUNA which fascinating now BIMBO urge by one agent to read it what can i say Rin you have did it againBIMBO start will a tragic teenager Elsuraya who's Vendetta toward Azad for a sins that cannot be forgivenAn unexpected event which lead Dani to Elsuraya loosing his car key calling her BIMBO should really leave him being unforgiven but after few meetings Dani fell for h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *